lamapicard01.jpg (98870 bytes)Torsdag d. 22. November 2001:
Mit første forslag til en film gik ud på at jeg ville lave en film med meget små mennesker. Jeg har så spurgt venner og bekendte hvad de syntes om dette forslag, men ingen af dem syntes det var en god ide til en film.
Det jeg forestillede mig at man kunne gøre var at formindske Amin Jensen, så han kunne være med i filmen. Så er der bare lige det problem med hvordan man formindsker Amin Jensen. Men man skulle bare lave den der maskine de bruger i Skat, Børnene Er Krumpet.
Min film skulle nok være en science-fiction film, og Amin Jensen skulle være halv lama, så hans ben var ligesom en lama´s og så skulle han også være en tredjedel ko, så kunne han måske have et yver som sad på hans nakke.
Fredag d. 23. November 2001:
lamapicard02.jpg (28653 bytes)Ok, nu er jeg løbet ind i et problem. Da jeg ringede og spurgte Amin Jensen og spurgte ham om det var i orden at vi huggede hovedet af ham, svarede han at det syntes han ikke var en så god ide. Hvad er hans problem? Den højrøvede nar har tydeligvis aldrig hørt om method-acting. Jeg har allerede sagt til ham at vi har en glasbeholder hvor vi kan bevare hans hovede så der ikke sker noget med det. Og hans krop, den kan jeg opbevare i min fryser, og så skal vi nok finde ud af noget bagefter med at sy hovedet på igen. Men han var stadigvæk ikke interesseret. Fuck dig Amin Jensen, fuck asier!! Nu vil jeg så bruge weekenden til at tænke over hvad der skal ske og se om jeg skal have fat på en anden skuespiller.
Mandag d. 26. November 2001:
rep2.jpg (33764 bytes)Nu har jeg droppet den ide jeg fik i torsdags. Det virker også helt skørt og gå i gang med noget hvis der ikke er mulighed for at få filmen financeret, derfor er jeg kommet på en helt ny og meget bedre ide til en film. Vi kender alle sammen mesterværket fra 1961 "Reptilicus". Så var det jeg kom til at tænke på, hvorfor er der aldrig nogen der har lavet en fortsættelse til filmen. Derfor ser jeg det som en oplagt mulighed for mig at bryde igennem som filminstruktør med en film som bærer navnet Reptilicus 2. Ja du hørte rigtigt, jeg vil simpelthen gå i gang med at lave en fortsættelse til klassikeren fra 1961. Jeg har allerede lavet en plakat til filmen som du kan se til højre. Nu er der måske nogen der vil sige at den plakat minder da egentlig meget om plakaten til den første film. Til dem har jeg kun en ting at sige: Fuck dem, fuck af, fuck asier!!!!2000marts-video.jpg (6787 bytes)