- - - ||||||| - DEnnE SIDe kaN æLtE BagLæns -- ... ---|||||||

Dette er den essentielle side hvis du vil holde dig orienteret om laks.

3. juli 2006

Laksen Gert har sat sit undertøj til salg i den Blå Avis og et billede af hans numse i en fin ramme af plast.

Tanken om en laks uden undertøj er ikke ligefrem behagelig. Tror han virkelig der er nogen, der gider købe hans undertøj? Og hvad skal vi med et billede af hans numse?

Vi spurgte Gert om, hvorfor han har sat det til salg.
Gert Udtaler: "Det var det eller min tandbørste, men min tandbørste har jeg brug for."

Fuck dig Gert, fuck af, fuck asier! se min numse!

8. juni 2005

Nu er den her endelig, den som vi har gået og ventet på. En ting som vil ændre dit syn på verden og give dit liv nyt indhold. En ting som vil skabe en revolution inden for udklædning. Kan du gætte det? Det er selvfølgelig en Lakse-udklædningsdragt, lavet af ægte lakse-skind og tilført ægte lakseduft. Til dragten medfølger der en dunk med laksesaft som kan sprøjtes på dragten hvis duften ønskes forstærket, og det ved vi jo de fleste ønsker, for hvorfor skulle du ikke få det fulde udbytte af dragten? Skal du til jobsamtale? Så klæd dig ud som en laks og jobbet er så godt som dit! Har du ingen venner? Så klæd dig ud som en laks og folk vil stå i kø for at blive ven med dig. Så hvad venter du på? Skynd dig ned til din lokale udklædningspusher og køb en dragt straks! Du vil ikke fortryde det!

spasmedlaks.jpg (35469 bytes)13. december 2001

Ja, så har han været på spil igen. Ikke nok med at han invarderede min julekalender, nu begynder han også at tage vores laks fra os. Hvad bliver det næste, at han tager vores dild?

Igen har vi været ude og spørge laksen Gert om hvad han mener om sagen.

Gert: "Hvis man skulle spises, hvem ville så ikke ønske at de blev spist af den geniale komiker Finn Nørbygaard. Jeg ved i hvert fald at jeg ville nyde at ligge i hans mund. Det ville være en ære for mig at dø på denne måde."

Jeg har kun en ting at sige til det, fuck dig Gert, fuck asier!!!

juice4.jpg (22402 bytes)14. november 2001 -

Som I sikkert ved er der kommet en helt ny form for juice med en dejlig smag af laks. Det er helt ny ting, som vi er mange der er sikre på vil blive en stor succes, hvem har ikke vågnet en morgen og bare sådan haft lyst til at drikke noget saft der smager af laks. Den følelse tror jeg vi alle kender. Så derfor er vi mange der er glade for at os forbrugere endelig bliver hørt og får det vi har lyst til at få.

Men ikke alle er tilfredse med dette nye tiltag. Der har idag været en stor demostration uden for fabrikken, ført af Gert, som udtaler: "det er imod vores rettigheder at alle folk nu kan smage hvordan vi smager, det føler jeg er meget krænkende."

Hvad skal dette dog ende med? Hvad er det for et samfund vi har, når man ikke kan gøre noget uden at en strime af laks gør oprør? Vi følger udviklingen!
gertlaks2.gif (6045 bytes)

Nyeste nyhed - måned: oktober - årstal: måske er det år 2033, prøv selv at gæt fæ!


"Laks har også rettigheder" udtaler en rasende bøtte med maling. Nu vidste jeg ikke maling kunne tale, men fuck dig maling.

lakse.jpg (4133 bytes)Nyeste nyhed - den 25. september 2001

Manden med det lange skæg siger det er ok at mutere syltede agurker. Nu er det jo ikke en opfordring til at man gør det hjemme i stuen, men hvis man nu holder et party oppe i et træ, og en masse egern vil med til festen, men de forlanger at få nogle syltede agurker der mindst er 5 meter i diameteren. Så er det jo rimelig fedt at man lige kan lave nogle mutationer med sine agurker.
ADVARSEL: Det er dog skadeligt at lave mutationer på sig selv.Med smør?

hashsmkr.jpg (14610 bytes)

"Der skal mere jord i vakuumpakkede kyllinger."