Julekalenderen 2000 - Pyrus vender frygteligt tilbage!!

TV Totem gentager succesen fra tidligere år. Men i år med et lille twist.


Afsnit: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

1. Dec.

Pyrus vader rundt på månen og møder et får som fortæller ham vejrudsigten. Tre måger kaster en kæmpe pose med lort i hovedet på Bertramsen. Tre uger senere vender Elvis tilbage.


2. Dec. - Lort til hovedet

Pyrus gik og tænkte på hans besøg hos Josefine her for et par dage siden. Hende og Pyrus var blevet gode venner under optagelserne til julekalenderen på TV Totempæl og spillefilmen. Men han brød jeg sig ikke om hendes far, Bertramsen.
Senere mødtes Pyrus med nogle måger og betalte dem nogle penge han skyldte.
Bertramsen lå stadig i lort til hovedet og lortet var begyndt at stinke.

Fortsættes imorgen...


3. Dec. - Pindsvinet Holger

Pyrus mødte et pindsvin idag. Pindsvinet hed Holger og var lilla. Pyrus og Holger blev hurtigt rigtig gode venner og Pyrus fortalte Holger at der ville blive godt vejr idag, det havde et får selv fortalt ham. Pyrus og Holger var blevet lidt trætte af at være på månen, for de syntes der lugtede af afføring. Så de tog elevatoren ned til jorden.

Fortsættes imorgen...


4. Dec. - Julebaren

Pyrus åbnede øjnene, det var mørkt, han kunne ikke se en pind. Så fandt han kontakten og tændte for lyset. Holger vågnede med det samme. Så trykkede Pyrus på en knap og døren til elevatoren åbnede. De vadede begge to ud. Åh hvor var han glad for at være tilbage til jorden, tænkte Pyrus. Ude er godt, men hjemme er nu en gang der hvor alle hans penge er. Og lige nu havde han lyst til at købe et kæmpe glas med hvidtøl og bælle det med det samme. Så Pyrus og hans nye ven Holger tog Pyrus´s glasbil ned ad jernbanen og de stoppede ved det røde lys ud for den gamle wc-bræt fabrik, som nu var lavet om til en julebar. De satte sig ind på julebaren og sad der langt ud på natten og havde det rigtig sjovt...

Fortsættes imorgen...


5. Dec. - Penge og sex

Bertramsen rejste sig op. Han var godt træt af at ligge i en masse lort. Nu havde han lagt der i fire dage. Han var faktisk ret sur og ville straks finde ud af hvis afføring det var han havde fået i hovedet, og så skulle han optænkte en grusom hævn. Han gennemsøgte alt lortet for at se om han kunne finde nogle spor.
Han gik ind på sit laboratorium og tjekkede lortet igennem. Han kunne straks se på konsistensen at det stammede fra en nisse.

Samtidig nede på jorden, Pyrus vågnede og opdagede han lå mit ude på en vej, “hvad i helvede laver jeg dog her?”, tænkte Pyrus. Han fik øje på lilla Holger som lå ved siden af. “Kan du huske hvad der skete igår?”, spurgte pyrus. “Jep da, det var da kanont sjov, du hoppede rundt og opførte dig som en åndsvag og du fortalte mig alt muligt”, sagde Holger. “Fuck mand, jeg kan ikke huske en skid, jeg må have drukken alt for mange hvidtøl”, sagde pyrus. “Du fortale mig om din kæmpe formue, som du har tjent på at arbejde på TV Totempæl og på at lave en spillefilm”, sagde Holger. “Ja jeg har jeg totaaaaalt fyldt med penge i røven, jeg er så rig at jeg slet ikke selv fatter det”, svarede Pyrus. “ Ok, men du fortalte mig også at du her for en måned siden var med i et kæmpe nisse-sex-orgie og du var sammen med 30 nissepiger, passer det virkelig?”, spurgte Holger. “Ja det var fedt, det gør jeg tit”, svarede Pyrus. “Har du tjekket om du har aids?”, spurgte Holger. “Hvad snakker du om, hvorfor skulle jeg det?”, spurgte Pyrus. “Tænk over det”, svarede Holger.
Resten af dagen gik Pyrus og tænkte over det Holger havde sagt og besluttede sig til sidst at gå til lægen og få sig selv tjekket.

Denne absurde, bizarre og grusomme julehistorie fortsættes imorgen...


6. Dec.

Bertramsen var godt sur, da han sparkede døren ind til mågernes lille hytte. Han havde mistet alt fornuft og truede mågerne på livet med hans boremaskine. Mågerne tilstod med det samme at de var i ledtog med Pyrus.

Nede på jorden gik Pyrus og ventede på at han fik besked fra lægen. Han besluttede sig for at tage glasbilen ned til Julebaren og drikke en masse hvidtøl, mens han ventede. Der mødte han Holger, men det endte med senere på aftenen at de blev uvenner fordi Pyrus var begyndt at tage Holger på lårene. Pyrus var nemlig bi-seksuel. Det syntes Holger var totaaalt ulækkert og det endte i et slagsmål som Holger vandt. Det var mest fordi at lilla Holger har gået til kickboksning.
Så Pyrus gik hjem der midt om natten med blå mærker og skrammer over det hele.

Jep ham Holger han er en rigtig barsk fyr.

Fortsættes imorgen...


7. Dec.

“Ha ha ha, nu ved jeg hvordan jeg skal få min hævn på Pyrus”, sagde Bertramsen, “jeg vil kidnappe Pyrus´s to nissevenner, Gyldengrød og Kandis, fra julekalenderen på TV Totempæl, og kræve hele hans formue som løsesum. Så bliver jeg endelig rig”.
Bertramsen gik straks i gang med at planlægge sin skumle plan. Han ansatte to måger som håndlangere til at udføre kidnapningen. Den ene af de to håndlangere hed Kaj den anden hed Bøje. De havde i lang tid gået og været arbejdsløse efter at have haft succes i et par reklamer og var derfor mere end villige til at arbejde for Bertramsen. Især efter de hørte om hans plan og fik at vide at de hver måtte få 5% af 5% af Pyrus´s formue. Kaj og Bøje tog straks elevatoren ned til jorden.

Nede på jorden gik Pyrus og tænkte hvordan han skulle hævne sig på Holger efter nederlaget igår. Pludselig får Pyrus pyroman-tanker og henter 1000 liter benzin, skynder sig ned til Holgers hus. Han hælder alt benzinen ud over huset og sætter ild til huset. Han står lidt og beundre ilden og skynder sig så hjem.

Fortsættes senere idag...


8. Dec.

Kaj og bøje åbnede døren til elevatoren og gik ud. De var nu tilbage til jorden igen. “Du bøje, hvor meget er nu 5 % af 5 %?”, spurgte Kaj. “Det er det dobbelte din nød, det er 10 %”, svarede Bøje. “Det er godt nok mange penge tror jeg, vi bliver stinkende rige”, sagde Kaj. De tager straks ind i TV Totempæl hvor de ved at Gyldengrød og Kandis er. De får deres gode ven Bubber til at vise vej, og da de får øje på de to nisser tager de deres sæk og fanger dem med det samme. De løber tilbage til elevatoren og tager straks tilbage til månen.
Oppe på månen er Bertramsen i gang med at skrive brevet som skal sendes til Pyrus.

Nede på jorden, på hospitalet sidder nogle læger og snakker. “Hvad Torkild, skulle du ikke tage og give Pyrus besked?”, spørger en af lægerne. Torkild: “Fuck ham, da jeg ville låne nogle penge af ham, sagde han at han ville hellere drikke urin. Han har sgu da en kæmpe formue og kan da sagtens have råd til at låne mig et par tusinde kroner. Så jeg er sgu egentlig lidt ligeglad med ham. Men ok jeg giver ham besked.”
Lidt efter ringer telefonen hjemme hos Pyrus. Pyrus tager telefonen og siger hej. “Ja hej Pyrus. Ja du har sgu AIDS i udbrud, så du dør nok snart, men jeg gider sgu egentlig ikke hjælpe dig, så det må du selv klare, din bøsserøv!!! Gid du må brænde i helvede!!!!!” Røret bliver knaldet på med det samme. Fuck mand, han lød sgu sur, tænker Pyrus, jeg skulle nok ikke have været så ligegald med alle jeg kendte da jeg blev rig, men det er sgu så let at være ligeglad med folk når man er så smuk og rig som jeg er.
Men med et blåt øje, blå mærker og AIDS er man sgu nok ikke så smuk længere, men det tænker Pyrus ikke så meget på.
To uger senere vender Elvis tilbage.

Næste afsnit kommer imorgen...


9. Dec.

Pyrus gik og tænkte på det med AIDS. Han havde godt nok følt sig lidt sløj her på det sidste, men at det var AIDS det havde han aldrig troet. Nå han havde haft et godt liv så han kunne egentlig være ligeglad, tænkte Pyrus, det var ligesom dengang jeg satte ild til arkivet og det brændte ned til grunden, der byggede vi bare et nyt.
I det samme ringede telefonen, det var Josefine der var i røret. “Hej Pyrus, jeg savner dig, hvornår tager du til månen igen og besøger mig?”, sagde Josefine. “Jeg har tralvt, det er jo jul”, sagde Pyrus. Josefine: “Pyrus, jeg tror Bertramsen går og lægger skumle planer, for han vil ikke fortælle mig hvad han går rundt og laver.” “Det er nok ikke noget, lad være med at gå og tænk på det”, sagde Pyrus. I det samme dumpede et brev ind af døren. Pyrus sagde farvel til Josefine og laget røret på. Han kiggede på brevet og åbnede det. I brevet stod der: “Til Pyrus. Du troede nok du kunne gå og lave narrestreger med mig og komme godt fra det. Men sådan leger man ikke. Jeg holder dine to venner, Gyldengrød og Kandis til fange og vil sende dem ind i mit gaskammer og dræbe dem hvis ikke du straks overdrager hele din formue til mig. Bertramsen.”

Samtidig et andet sted var Holger i gang med at bygge en klonmaskine. Han gik og tænkte over hvordan han skulle hævne sig på Pyrus som havde brændt hele hans hus ned. Måske kunne han bruge sin klonmaskine. Han vidste det ikke helt endnu. Pludselig blænder et skarpt lys ham. Da han igen kan se, ser han et kæmpe rumskib stå foran ham.

Oppe på månen gik Kaj og Bøje og slæbte på sækken med det to nisser. “I kommer ikke godt fra det her, jeg ved Pyrus kommer og redder os”, råbte Kandis. “Hold mund eller vi bider hovedet af jer”, sagde Bøje. Da de ankommer ved Bertramsens bolig får de besked på at sætte de to nisser ind i et bur. Da det er gjort sætter de sig sig og ser TV på Bertramsen´s kæmpe Widescreen TV. De ser “Jul på Kronborg”, på DR. “Hej Kaj”, siger Bøje. “Halløj Bøje”, siger Kaj. “Hvad synes du om julekalenderen?”, spørger Bøje. “Jeg synes det er noget kedeligt lort, lad os se noget andet.” Og så slår de over på TV Danmark og sætter sig til at se en eller anden ligegyldig serie.

Fortsættes imorgen...


10. Dec.

Pyrus stod og tænkte lidt da han havde læst brevet. Han tænkte, at han syntes penge var vigtigere end venner, så han var egentlig lidt ligeglad. Han krøllede brevet sammen og smed det ud af vinduet.

Imens oppe på månen, Josefine gik og tænkte hvad i helvede laver Bertramsen dog inde i det hemmelige værelse. Hun havde fået at vide at hun aldrig måtte gå derind. Nu kunne hun ikke holde sin nysgerrighed tilbage og åbnede døren. Derinde sad Bertramsen og skar i sin arm. Josefine: “Far, hvad fanden laver du?” Bertramsen: “Skriver PYRUS SKAL DØ på min arm med en kniv.” På væggene kunne man se der hang masser af billeder af Pyrus med blod ud over. “Er du blevet sindsyg i hovedet??”, råbte Josefine. “Ja jeg er, og hvad så om jeg er en psykopat”, sagde Bertramsen.

Josefine vidste at et eller andet måtte hun gøre. Hun vidste hun måtte kontakte Pyrus. Hun tog starks ned til jorden. Hun havde altid følt at der var et bånd mellem hende og Pyrus, som om de på en eller anden måde hørte sammen. Og hun vidste at Pyrus kunne hjælpe hende.

Kaj og Bøje sad stadig og så TV. “Jo jo, jeg håber vi får vores penge”, sagde Bøje.

Samtidig et andet sted stod Holger og kiggede på et rumskib. Døren til rumskibet gik op og ud kom en stork.


11. Dec.

Det bankede på døren, Pyrus åbnede døren og ind kom Josefine. “Pyrus, den er helt gal med Bertramsen.” “Åh hold op, der er sikkert ikke noget galt”, sagde Pyrus. Josefine: “Du er nødt til at tage til månen med mig, du er den eneste der kan stoppe ham.” “Ja det ved jeg”, sagde Pyrus, “jeg henter lige min flammekaster og så er vi taget afsted.”

Pyrus og Josefine nåede først op på månen i næste afsnit, så imens kunne vi jo lige høre lidt om hvad Bertramsen havde gang i. Jo Bertramsen var blevet lidt træt af at skære i sig selv. Han vidste ikke rigtig hvad han skulle lave, han havde ikke tålmodighed til at vente på Pyrus. Han beslutte sig for at henrette Gyldengrød og Kandis i hans gaskammer. Det tog ikke så lang tid, så derfor satte han sig bagefter til at læse avisen. Han startede med tegneseriestriberne. Han blev hurtigt træt af avisen og gav sig til at læse Steen og Stoffer.

Imens nede på jorden, storken gik hen imod Holger. “Holger, din ventre arm er en hjørnesofa”, sagde storken. Holger: “Hvad snakker du om?” Storken: “Jeg siger byg en rumraket af brosten og pust på den.” Holger:”er det kodesprog eller hvad?” Storken: “Jeg siger dans, eller tennis og Falck.” Holger:”jeg forstår ikke”. “Ja det er kodesprog”, sagde storken, “det betyder at Pyrus er taget til månen og han har glemt at låse sin pengetank, så du kan frit stjæle hele hans formue, det vil være den perfekte hævn. Jeg har et hamster som kan hjælpe dig, brug din klonmaskine til at klone den så du har tusind hamstere. Så kan de hjælpe dig med at slæbe alle penge hjem til dig, så går det hurtigt, for Pyrus har rigtig mange penge.” Holger syntes det var en god ide, så han gjorde alt hvad storken havde sagt han skulle gøre, han var også glad for at han fik afprøvet sin klonmaskine.

Fortsættes snart, ja faktisk allerede imorgen...


12. Dec. - Afsløringen

Holger havde bygget et kæmpe tårn hvor han kunne have alle pengene og nu tog han sig en svømmetur i dem. Han følte sig som Onkel Joakim.

Pyrus og Josefine ankommer til månen. Pyrus tænker at han måske alligevel kan nå at redde Gyldengrød og Kandis, han kan fornemme at de er i fare. De ringer på døren ind til Bertramsen´s bolig. Bertramsen åbner døren.

Pyrus og Bertramsen står nu over for hinanden. Mand mod nisse. Dette er det endelige opgør.

Bertramsen: “The force is with you Pyrus, but you are not a Julemands-hjælper yet!”

Pyrus tænder for sit lyssværd, det samme gør Bertramsen.

Bertramsen svinger sit lyssværd imod Pyrus. Pyrus svinger sit lyssværd. Begge sværd stødder sammen. Nu starter en vild fægte fight.

Bertramsen: “You have learned much young man.”
Pyrus: “ja ja, jeg er fuld af overraskelser.”

Bertramsen svinger sit lyssværd imod Pyrus. Pyrus taber sit lyssværd og falder bagom. Pyrus rejser sig straks op igen.

Bertramsen: “Your destiny lies with me Pyrus.”
Pyrus: “Hvad snakker du om?”

Pyrus griber hurtigt fat i sit lyssværd igen. En ny fight begynder.

Bertramsen: “Julemanden has taught you well. You have controlled your fear. Now, release your anger! Only your hatred can destroy me!”

De fortsætter med at fægte og ender ud på en bro hen over en dyb kløft.
Pyrus vælter bagover.

Bertramsen: “You are beaten, it´s useless to resist.”

Pyrus rejser sig starks op igen. Men Bertramsen svinger sit sværg og hugger hånden af Pyrus, så hånden med lyssværet falder ud over broen.

Bertramsen: “There is no escape. Don't make me destroy you. Pyrus, you do not yet realize your importance. You have only begun to discover your power. Join me, and I will complete your training.”
Pyrus: “Næ, jeg gider ej.”
Bertramsen: “Ej, please, vil du ikke nok?”
Pyrus: “Nej.”
Bertramsen: “If you only knew the power of the dark side. Julemanden never told you what happened to your father.”
Pyrus: “Jo da, han sagde at du havde dræbt ham.”
Bertramsen: “No, I am your father.”
Pyrus: “Hvad siger du?”
Bertramsen: “Ja jeg er din far.”
Pyrus: “Nå ok, det kunne du bare have sagt, men vil det sige at Josefine er min søster?”
Bertramsen:”øh ja”
Pyrus: “Puha det er en indviklet julekalender den her.”
Bertramsen: “Jeg har en hemlighed mere.”

Betramsen tager sin maske af for at afsløre sin sande identitet. Han er i virkeligheden Jesper Klein.

Fortsættes imorgen...


13. Dec.

“Hvad har du gjort ved Gyldengrød og Kandis?”, spurgte Pyrus. “Du får dem ikke at se før du har overdraget mig din formue”, sagde Jesper Klein. “Du får ikke en skid, penge er det vigtigste for mig”, sagde Pyrus.

Jepser Klein tager sin maske af og og afslører at han faktisk i virkeligheden er RIDDER JOHANSEN!!!
Pyrus tager sin flammekaster og sætter ild til Ridder Johansen´s hår. Ridder Johansen løber rundt og slår sig oven i hovedet for at slukke ilden.

Kaj og Bøje står og ser på, og kan regne ud at de nok ingen penge får. Det bliver de en smule sure over og flyver straks hen og bider hovedet af Ridder Johansen. Så kigger de bagefter på hinanden og aner ikke hvad de skal lave, og så bider de hovedet af hinanden. Nu ligger tre hoveder og triller rundt. Pyrus sparker til hovederne.

Pludselig dukker Josefine op, hun havde gemt sig mens kampen mellem Pyrus og Bertramsen stod på.
“Hvad er der sket?”, spørger Josefine mens hun kigger på alt blodet og de afhuggede hoveder.
Pyrus fortæller det hele.

14. Dec. - HAJEN

“Hvad er der sket med din hånd?”, spørger Josefine. “Nå den blev bare hugget af”, svarede Pyrus.
Josefine: “Pyrus du har vundet, det er på tide du bryder ud i sang. Det er trods alt en julekalender det her”
Pyrus: “Fuck det gider jeg sgu ikke. Lad os ryge noget bong.” Så satte de sig til at ryge bong.

Mens de sad og røg bong kom en haj og stødte ind i Pyrus´s forpande. Undskyld, sagde hajen og fløj tilbage igen.

Fortsættes...

15. Dec. - Gnuen fra Vandløse

“Jeg har magiske kræfter”, sagde Pyrus.
“Hvad mener du?”, sagde Josefine.
“Jo jeg kan...............”, sagde Pyrus og så faldt han i søvn og det samme gjorde Josefine. 12 timer senere vågnede Pyrus ved at en gnu stod og slikkede ham i hovedet. “Har du letmælk”, spurgte gnuen Pyrus. Men det måtte Pyrus takke nej til.

Så tog Pyrus afsked med Josefine og tog tilbage til jorden iført kjole og tennisbolde. Han syntes selv han lignede en mummitrold. Men det kan enhver jo komme og sige der er skæv som han er. Så fløj han tilbage til jorden.
En uge senere vendte Elvis tilbage.

Fortsættes...

16. Dec. - Ananas

Pyrus gik i raske skridt tilbage til der hvor han boede. Han tjekkede straks for at se om hans penge stadig var der, men opdagede at de var stjålet. En eller anden havde tømt hans pengetank. Hvem kunne det være der havde stjålet hans penge? Han kiggede grundigt rundt for at se om han kunne finde nogle spor. Han fandt en meget lille rund lort. Han gik ind på sit laboratorium og tjekkede lorten. Han fandt hurtigt ud af at det stammede fra et pindsvin. Aha, tænkte Pyrus, det må være Holger!

Det må jeg gøre noget ved, tænkte Pyrus. Men først må jeg spise noget hash-lagkage. Og så spiste han noget hash-lagkage og tog sig en lur, og drømte om Hitler som var kommet i helvede og fik stoppet ananas frugter op i røven. Han drømte også om en mand som havde bryster på hans hoved.

Fortsættes imorgen...

17. Dec. - Casper & Mandrilaftalen bliver genudsendt

Pyrus vågnede med fjer i munden.
“Fuck mand, jeg må have prøvet at spise min dyne i søvne”, sagde Pyrus. Han kiggede sig omkring og troede han var omringet af myrere. Men fandt ud at det var bare var hans altan han kunne se.
Shit, jeg må stadig være skæv, tænkte Pyrus. Han kiggede sig omkring og hørte da ringklokken ringe. Han åbnede og ind kom en papegøje og breakdancede på hans pizza. Med det samme fløj loftet af og ind kom ind engel og fortale ham om Casper & Mandrilaftalen som nu blev genudsendt på DR2.
Jeg må skynde mig ud og købe en masse vhs-bånd, tænkte Pyrus, denne gang skal jeg simpelthen huske at optage alle afsnittene af Casper &Mandrilaftalen.
Men først må jeg ryge en joint, tænkte Pyrus og hev en joint frem som han havde gemt oppe røven.

18. Dec. - Det endelige opgør mellem Holger og Pyrus

Pyrus fløj ned til jorden og ind igennem vinduet til huset hvor Holger boede.
“Tyv, giv mig pengene tilbage!!!”, råbte Pyrus.
“Lad os gå udenfor og ordne det her”, sagde Holger.
Og så gik de udenfor.
Der løb rundt med rotter over det hele.
“Hvad laver de rotter her”, spurgte Pyrus.
“Det er nok fordi du stinker af lort”, sagde Holger.
“Føj mand, de går rundt og skider over det hele”, sagde Pyrus.
Så slog Pyrus en KÆMPE prut!!! Med det samme faldt alle rotterne døde om. Holger havde hurtigt hevet en iltmaske frem.
“Fuck Pyrus, er du ude på at dræbe mig”, sagde Holger.
“Ja”, sagde Pyrus.
“Hvis jeg dør vil du aldrig få at vide hvor pengene er, for jeg har gemt dem godt, og det er kun mig der ved hvor de er gemt”, sagde Holger.
“Fuck...”, sagde Pyrus.
“Ok, jeg giver dig straks alle dine penge tilbage med det samme, hvis du lægger dig ned og spise alle de døde rotter og deres afføring”, sagde Holger.
Pyrus gik straks igang med at spise rotterne og afføringen.
“Ok, giv mig så pengene”, sagde Pyrus da han var færdig.
“Fuck du er dum Pyrus, du får ikke en skid”, sagde Holger.
“Ok, nu skal du dø”, sagde Pyrus og hev et sværd frem.
Holger hev også et sværd og de begyndte at fægte vildt. Sværene klinger, Holger får et heldigt sving og hugger armen af Pyrus.
“Ha ha, jeg har vundet”, siger Holger.
“Det er bare en rift, kom an” siger Pyrus.
“En rift, din arm er røget af”, siger Holger.
“Næ”, siger Pyrus.
“Hvad er det så”, siger Holger og peger på armen som ligger på jorden.
“Pyt med det, kom an”, siger Pyrus.
Holger svinger sværdet igen og hugger Pyrus´s anden arm af.
“Sejren er min!!” råber Holger.
“Kom nu an!!”, råber Pyrus.
“Jeg har vundet kampen”, siger Holger
“Så du har fået nok”, siger Pyrus.
“Du har jo ingen arme, din nar!”, siger Holger.
“Jo”, siger Pyrus.
“Se dog efter”, siger Holger.
“Det er bare et kødsår”, siger Pyrus og sparker til Holger.
“Hold op”, siger Holger.
“Tøsedreng”, siger Pyrus.
“Nu ryger benet”, siger Holger og hugger Pyrus´s venstre ben af.
“Det skal du få betalt”, siger Pyrus.
“Hvad vil du gøre, bløde på mig?”, siger Holger.
“Jeg er uovervindelig”, siger Pyrus.
“Du er skør”, siger Holger.
“Jeg vinder altid, kom an!”, siger Pyrus.
Holger hakket Pyrus´s andet ben af.
Pyrus falder til jorden.
Holger begynder at gå væk.
“Nå du stikker af! Kom tilbage feje usling, jeg bider benene af dig!”, råber Pyrus
Holger tager en pind og prikker øjnene ud på Pyrus.
“Ha ha, nu kan du ikke se”, siger Holger.
“Ok, skal vi sige det bliver uafgjort”, siger Pyrus.
“Farvel Pyrus”, siger Holger og går væk.
“Kom tilbage, jeg er ikke færdig med at slå dig, kom tilbage!!!!!”, råber Pyrus.

Jep, ham Holger han er en rigtig barsk fyr.

19. Dec. - Zebra af reb

Pyrus vågner. “Hvor er jeg?”, spørger Pyrus.
“Du er på hospitalet”, siger en stemme, “du var besvimet og så tog jeg dig med op her.”
“ok”, siger Pyrus.
“Nu giver jeg dig en indsprøjtning så du bliver bedøvet, så kan vi gå igang med operationen” siger den samme stemme.
Pyrus besvimer med det samme igen. Han drømmer om en mand som sømmer sine egne ben og hænder fast på et kors. Bagefter drømmer han om en hund af chokolade som kan spy med ild. Han drømmer også om en zebra af reb.

Fortsættes imorgen...

20. Dec.

Pyrus kigger op og ser Biker Jens stå foran sig. “hvad laver du her?”, spørger Pyrus. “Det er mig der har bragt dig på hospitalet”, siger Biker Jens og går. Da Biker Jens kommer udenfor bliver han kørt ned af en lastbil.

Så kommer en læge ind, det var Torkild. “Øh hej Pyrus, vi har syet alle dine legemsdele tilbage også øjnene, men vi kunne desværre ikke finde dit ene ben, faktisk dit venstre, så desværre....”, sagde Torkild.
“Fucking læger”, sagde Pyrus.
“Fuck dig selv dit rige svin!”, sagde Torkild og gik.
Shit!!, tænkte Pyrus.

Fortsættes...


21. Dec.

Pyrus lå stadig på hospitalet. Idag kom Holger og besøgte Pyrus. Holger ville gerne undskylde for det han havde gjort og bede om tilgivelse, for det er jo jul. Holger fortalte også om at øllen nede på julebaren faktisk slet ikke er hvidtøl, men det man kalder Space Beer.
Men Pyrus gav ham bare fingeren og sagde at han ville hævne sig på Holger ved at dræbe hele hans familie og stjæle hans formue tilbage.
Så tog Holger et barberblad og skar ordet BITCH på Pyrus´s mave, og tog nogle knive og kastede dem i Pyrus´s ben.
“Fuck dig Pyrus, din homofile hermofrodit!!!”, råbte Holger og skred.

Et andet sted på hospitalet sad to læger og snakkede. “Ved Pyrus godt han ikke har AIDS”, spurgte en læge Torkild.
“Nææ..”, sagde Torkild, “og jeg gider egentlig ikke fortælle ham det...”

Fortsættes...


22. Dec. - ELVIS VENDER TILBAGE

Idag blev Torkild kørt ned af en spritbilist og døde.

Pyrus ligger stadig i en seng på hospitalet. Mens han ligger der, ser han pludselig et meget skarpt lys, pludselig åbner en port fra en anden dimension og ud kommer Elvis.
ELVIS IS BACK!!!!!!!!

“Hej Elvis” siger Pyrus, “hvorfor er du vendt tilbage og hvorfor nu?”
“Jeg tænkte at her op mod jul ville være det perfekte tidspunkt at vende tilbage”,siger Elvis.
“Hvor har du været al den her tid?” spørger Pyrus.
“I en anden dimension som hedder “Den Grønne Verden”.”
“Kan jeg også komme med derind, når jeg snart dør af AIDS?”, spurgte Pyrus.
“Pyrus, din biseksuelle pyroman, du kommer sgu da direkte i helvede!!! Men du kan glæde dig over at du nok ikke dør af AIDS. Du dør nok af blodmangel først som du ligger og bløder”, sagde Elvis og gik igen, for nu kom han i tanke om hvilket lorte sted Jorden egentlig er og hvorfor han skred derfra i første omgang. Og så forsvandt kongen igen.

Øv, tænkte Pyrus.

Fortsættes...


23. Dec.

Nu rejste Pyrus sig op og løb ud af hospitalet. Han ville tage til månen og se Josefine en sidste gang inden han skulle dø.

Han skyndte sig ind i elevatoren, og trykkede på knappen. Men den virkede ikke. Fuck, tænkte Pyrus.

Så fik Pyrus en god ide og byggede en luftballon af tun og kiks og fløj straks til månen for at se Josefine en sidste gang. Pyrus dryppede med blod hele vejen derop. På vejen mødte han en hjort som spurgte om vej til Uranus. Pyrus viste hjorten vej på et kort han havde købt på en HydroTexaco tank og fløj derefter videre.

Fortsættes...


24. Dec.

Pyrus lander på månen. Han løber straks hen for at finde Josefine. “Josefine hvor er du?”, råber Pyrus. “Jeg er her”, råber Josefine og kommer løbende ham i møde. “Jeg måtte se dig igen en mere gang inden jeg skulle dø”, siger Pyrus.

“Pyrus, jeg har en hemmelighed”, siger Josefine.
Josefine tager masken af og afslører at hun i virkeligheden er Finn Nørbygaard, verdens mest ondskabsfulde mand!
Pyrus har mistet næsten alt sit blod og falder død bagover.
Med det samme kommer 87 får og æder Pyrus´s lig.

En meteor styrter ned i hovedet på Finn Nørbygaard og dræber ham på stedet. Men månen revner og flyver ud af kurs og rammer jorden hvor en kæmpe flodbølge starter og dræber alle mennesker på Jorden. Samtidig ryger Jorden også ud af kurs og bliver smadret i tusinde stykker til sidst. Hvem kunne vide at dommedag ville falde på den 24. december?

Glædelig Jul