jeg bor i ymer

Tilbage til oversigten over historier

Pandaen og skildpadden

Pandaen kunne godt lide skildpadden og spurgte den om den ville med i biografen. Men det ville skildpadden fandme ikke. Men pandaen spurgte igen, og så sagde skildpadden, ok, men så er det også kun fordi det er dig der spørger.
Men da pandaen og skildpadden kom ned i biografen blev der ikke vist film, men slim, og det regnede. Men pandaen og skildpadden dansede med hinanden og snakkede langt ud på natten om alt muligt bl.a. tapet.
Næste dag havde skildpadden så købt en palme til pandaen. Pandaen blev så glad for palmen at den gik og vandede den hele tiden. Men da skildpadden så kom på besøg en uge senere var palmen begyndt at visne, simpelthen fordi den havde fået for meget vand. Skildpadden så palmen og blev sur over at pandaen ikke havde passet ordentligt på den. Men pandaen forklarede at den var kommet til at vande den så meget, netop fordi den holdt så meget af palmen. Skildpadden endte så med at tilgive pandaen og de spillede curling og tegnede en elefant sammen på et stykke blåt papir.
Senere på ugen havde Pandaen så spurgt om skildpadden ikke vil komme ned i det træningscenter, hvor pandaen trænede en gang om ugen. Men da skildpadden kom derned blev en af træningsmaskinerne sure og rev en af pandaens arme af. Skildpadden blev så chokeret at den døde. Og da skildpadden var død havde pandaen ikke noget at leve for længere så den drak en balje med gift.
Argh. sådan nogle dumme æsler der tygger i gamle batterier.

du lugter af mælk

"Stregkoder burde blive skrevet med pink."