story.gif (1373 bytes)

Tilbage til oversigten over historierDET GRØNNE NÆBDYR

- (DEnnE SIDe Er bLeVeT MaGneTiSErEt aF En LusKeT sALaMaNdeR) -

Historier:
Jan, det grønne næbdyr
Jan, det grønne næbdyr's tvillingebror


Jan, det grønne næbdyr

Der var engang et grønt næbdyr, der hed Jan Severinsen. Jan var et roligt og fredeligt næbdyr som aldrig havde gjort nogen fortræd. Jan tog bussen til arbejde hver dag. Men så en dag blev Jan vildt sur over at busbilletpriserne blev ved med at stige. Han blev så sur, at han en nat stjal alle busserne og gemte dem, og han ville ikke sige, hvor de var, før at priserne blev sat ned igen.
Politiinspektør Ib var blevet sat på sagen. Alle hans folk arbejdede på at finde busserne, men de havde endnu ikke haft held med det. Imens var Jan kommet i fængsel. Her sad han og skrev på hans roman som han ellers ikke plejede at have tid til. Men det havde han nu, hvor han jo bare skulle sidde bag tremmer.
To år senere havde han fået skrevet sin roman færdig og da den blev udgivet endte det med at blive den mest solgte bog nogensinde. Jan endte med at blive stenrig og efter noget tid kunne politiet ikke længere holde ham fængslet og han blev sat fri og han levede lykkeligt til hans dages ende.


Jan, det grønne næbdyr's tvillingebror

Der var engang et grønt næbdyr, der hed Jan Severinsen. Jan havde en tvillingebror der hed Frank Severinsen. Frank var danmarksmester i bodybuilding. Franks yndlingsret var Zebra og han kunne let spise 2-3 zebraer på en dag. Han arbejdede i Zoologisk Have og var vild med hans job.
Men så en dag blev Frank fyret, fordi chefen var misundelig på ham over han havde alle de muskler og stjal alt opmærksomheden fra ham. Chefen var en Flamingo og han følte sig ikke særlig mandig.
Det blev Frank vildt sur over og da det blev nat brød han ind i Zoologisk Have og spiste alle deres zebraer.
Chefen mistænkte Frank for at have gjort det, så han satte politiet på sagen. Politiinspektør Ib ledte sagen og Frank endte i fængsel.
Frank havde i lang tid haft lyst til at skrive et filmmanuskript. Han havde ikke rigtig haft tid til det før, men nu hvor han sad i fængsel havde han masser af tid. Da han kom ud af fængslet solgte han manuskriptet. Filmen, som var en actionfilm, blev lavet og blev en kæmpe succes. Frank blev tilbudt at lave flere manuskripter og fik kæmpe succes og blev derfor også rig og han levede lykkeligt til hans dages ende.
Argh. sådan nogle dumme æsler der tygger i gamle batterier.

trold.jpg (30667 bytes)

"Stregkoder burde blive skrevet med pink."