Lær din kanin at kende

Kender vi ikke alle den følelse af at vi sidder foran kaminen og læser en god bog, og så pludselig går det op for en, at man egentlig ikke kender sin kanin godt nok. Det er her at jeg kommer ind i billedet. Det gør de 60.000 frøer også. Men nu tænker du sikkert, hvad har jeg og 60.000 frøer med din kanin at gøre? Jo det skal jeg fortælle dig din lille Spørge-Jørgen. Der var engang en mand der hed Jesus. Han ligner lidt mig. Faktisk så tror jeg at jeg er i familie med ham. Men glem nu det. Pointen er at hvis du lagde 60.000 frøer ned i mundvigen på Biker Jens, så ville det nok ikke være så fedt at han kyssede din kanin. Det er jeg også sikker på at din kanin ville være enig med mig i. Altså har du allerede lært din kanin lidt bedre at kende.

På planeten Mars bor der små gule mænd som alle hedder Jens Fup. Ok, det kan godt være at du umiddelbart ikke tror på mig, men nu skal jeg lige fortælle dig en ting. Jesus var ikke først ansat i Bilka som ekspedient. Han var heller ikke i hæren for at tjene sin værnepligt. Han barberede sig også særdeles sjældent. Men glem nu det. Pointen er at hvis de små gule mænd kom ned på jorden for at undersøge din kanins anus ved at stikke ting op i røven på den, ville den nok ikke synes at det var så rart. Altså har du igen lært den lidt bedre at kende.

Man kan også tage en dykkerdragt på og så lade sig sænke ned i en kæmpe beholder med snot. Jeg tror ikke Jesus har prøvet dette. Jeg kunne selvfølgelig spørge han, men det kunne godt være lidt svært at få fat på ham, nu hvor han jo er død. Men glem nu det. Pointen er at hvis du dyppede din kanin ned i en kæmpe beholder med snot, så kan det godt være den ikke ville synes det var så super lækkert. Altså har du nu snart lært din kanin meget godt at kende.

Til sidst har du så lært, at det egentlig slet ikke er så svært at lære sin kanin bedre at kende.


OBS! Denne artikel var ikke skrevet af Smokey Spartacus, men af hans hænder.
Argh. sådan nogle dumme æsler der tygger i gamle batterier.

trold.jpg (30667 bytes)

"Stregkoder burde blive skrevet med pink."