jeg har dyppet min fez i en hat af melon med en tyk ledning

Tilbage til oversigten over historier

Ildfluer - Den rystende historie om en flue og et orgel

Jeg vågnede og en hjort stod og kiggede mig i øjnene, og fortalte mig en rørende historie om Raddiserne, som var i en wrestling-match mod Steen og Stoffer, som begge var totaaaalt hooked på amfetatim. Der var jeg nødt til at trille en tåre. Hvorefter jeg råber, ALF!!!!!, og bader mig i mælk. Det var sådan man opfandt ymer.

Senere den dag var jeg på mit arbejde, som bestod af at sætte elektrisk stød til læskedrik med kål. Samtidig stod der en mand med et mørkt skæg og grinte. Solen var i grønne farver og lugtede af taletid.

På vejen hjem kom ymer-trolden og gnuer og ruskede i uldtrøjen og strintede frisk kokosmælk ned over en Ritter-sport. Bagefter kom ildfluerne udfordrede mig til et spil Jeopardy. Jeg tog straks en taske med grus kastede den imod en trojansk hest (et ritual jeg har hver gang jeg møder nogle ildfluer som udfordrer mig til et spil Jeopardy, hvilket er noget der tit sker, ligesom hvis en hundestejle har en ubåd og dykker op i anus på en giraf af plastik). Men de ildfluer de snyder altid så jeg ville da ikke være med til Jeopardy, så jeg fløj op i luften og rundt om jorden og tilbage igen (lidt motion). Hahahahahaha, stod der på det kort jeg gav ildfluerne i julegave, selvom det selvfølgelig ikke var jul endnu.

Langsomt begyndte solen at gå ned, men så gik den op igen. Pludselig fik jeg øje på en stor grævling. THE END!

Ps. Jeg har ikke selv skrevet historien, det har mine hænder.

(skrevet efteråret 2001)
Argh. sådan nogle dumme æsler der tygger i gamle batterier.

trold.jpg (30667 bytes)

"Stregkoder burde blive skrevet med pink."


Du skal huske at fodre din arbejdsgiver med brød.